افزایش امید به زندگی از ۵۶.۶ سال به ۷۵ سال-راهبرد معاصر
هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز تعداد بیماران مبتلا به ایدز در کشور اعلام شد؛ تفاوت قابل توجه تعداد مردان و زنان مبتلا به HIV فردا مدارس ۶ شهر غیرحضوری شد + جزییات  تردد در محور چالوس و آزادراه تهران - شمال ممنوع است هواشناسی ایران۱۴۰۳/۸/۲۵؛ سامانه بارشی در راه ایران

افزایش امید به زندگی از ۵۶.۶ سال به ۷۵ سال

عملکرد ارتقا کیفیت بهداشت و رفاه عمومی از سال ۵۶ تا ۹۶ نشان می‌دهد استاندارد امید به زندگی از ۵۶.۶ سال به ۷۵ سال ارتقا یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۶ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 01
کد خبر: ۳۹۰۲

به گزارش راهبرد معاصر ؛  یکی از شاخص‌های مربوط به توسعه نیروی انسانی در دنیا به بهداشت و رفاه عمومی باز می‌گردد که زیر شاخه آن شاخص امید به زندگی محسوب می‌شود. براین اساس توسعه و افزایش کیفیت بهداشت و رفاه عمومی باید منجر به کاهش مرگ و میر مادران و اطفال شود.

عملکرد جمهوری اسلامی ایران از سال ۵۶ تا ۹۶ یعنی در ۴۰ سالگی انقلاب نشان می‌دهد که در استانداردهای امید به زندگی در حوزه بهداشت و سلامت موفقیت های چشمگیری حاصل شده است.

بر این اساس امید به زندگی در بدو تولد( طول عمر متوسط) از ۵۶.۶ درصد در سال ۱۳۵۶ به ۷۵ سال در سال ۱۳۹۶ رسیده است.

 

افزایش امید به زندگی از ۵۶.۶ سال به ۷۵ سال

 

همچنین در زمینه مرگ و میر مادران (در یکصد هزار تولد زنده) از ۲۳۷ مورد در سال ۱۳۵۶ به ۱۸ مورد در سال ۱۳۹۶ تنزل یافته است.

 

افزایش امید به زندگی از ۵۶.۶ سال به ۷۵ سال

طبق گزارش ها میزان مرگ و میر اطفال زیر پنج سال (هزار تولد زنده) از ۱۷۴ مورد در سال ۱۳۵۶ به ۴.۹ مورد در سال ۱۳۹۶ کاهش پیدا کرده است.

افزایش امید به زندگی از ۵۶.۶ سال به ۷۵ سال

طبق گزارش سازمان برنامه و بودجه کشور، شاخص دیگر به مرگ و میر اطفال زیر یک سال (هزار تولد زنده) باز می گردد در این بخش از ۱۱۱ مورد در سال ۱۳۵۶ به ۱۲.۵ مورد در سال ۱۳۹۶ کاهش یافته است.

 

افزایش امید به زندگی از ۵۶.۶ سال به ۷۵ سال

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده